Hyra lägenhet i Skogås

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Skogås här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Skogås som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Skogås som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Skogås. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Skogås kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Skogås.
Annons:

Hyresvärdar i Skogås

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Skogås vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Skogås.

Esse Byggen Fastigheter AB
Fräsarv. 3
142 50 SKOGÅS


Svensk Fastighetsförmedling
Skogåsplan 9
142 30 SKOGÅS

Annons:

Lediga lägenheter i Skogås

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Skogås kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Skogås från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Skogås samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Skogås

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Skogås kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Skogås och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Skogås eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Skogås

I Skogås fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Skogås av och nedan finner du en del generell fakta om orten Skogås.

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

I Skogås fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Skogås. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Skogås rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: