Hyra lägenhet i Södertälje

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Södertälje här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Södertälje som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Södertälje som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Södertälje. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Södertälje kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 4 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Södertälje.
Annons:

Hyresvärdar i Södertälje

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Södertälje vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Södertälje.

Telge Bostäder AB
Storg. 42
151 27 SÖDERTÄLJE


HSB Södertälje
Järnag. 6
151 72 SÖDERTÄLJE


FastighetsAB Sycorax
Köpmang. 3
151 71 Södertälje


Amve Fastigheter AB
Kämpev. 43
151 51 Södertälje

Annons:

Lediga lägenheter i Södertälje

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Södertälje kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Södertälje från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Södertälje samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Södertälje

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Södertälje kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Södertälje och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Södertälje eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Södertälje

I Södertälje fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Södertälje av och nedan finner du en del generell fakta om orten Södertälje.

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

I Södertälje fanns det sammanlagt 4 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Södertälje. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Södertälje rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons:

Hitta lediga lägenheter i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hyresvärdar och fastighetsägare som kan hjälpa dig med att hyra lägenhet.