Hyra lägenhet i Sollentuna

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Sollentuna här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Sollentuna som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Sollentuna som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Sollentuna. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Sollentuna kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 4 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Sollentuna.
Annons:

Hyresvärdar i Sollentuna

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Sollentuna vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Sollentuna.

Sollentunahem, AB
Malmvägen 10
191 61 SOLLENTUNA


Kgk Fastigheter Lunda AB
Hammarbacken 8
191 49 SOLLENTUNA


ABR Bostadsfunktion
Hollywoodv. 47
192 77 SOLLENTUNA


Mobila Bostäder I Rissne AB
Sommarv. 9
192 66 SOLLENTUNA

Annons:

Lediga lägenheter i Sollentuna

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Sollentuna kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Sollentuna från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Sollentuna samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Sollentuna

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Sollentuna kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Sollentuna och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Sollentuna eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Sollentuna

I Sollentuna fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Sollentuna av och nedan finner du en del generell fakta om orten Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

I Sollentuna fanns det sammanlagt 4 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Sollentuna. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Sollentuna rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons:

Hitta lediga lägenheter i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hyresvärdar och fastighetsägare som kan hjälpa dig med att hyra lägenhet.