Hyra lägenhet i Solna

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Solna här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Solna som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Solna som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Solna. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Solna kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 7 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Solna.
Annons:

Hyresvärdar i Solna

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Solna vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Solna.

Wåhlin Fastigheter AB
Anderstorpsv. 4
171 51 Solna


Solporten Fastighets AB
Forngränd 1
169 68 SOLNA


Sven-Erik Bolin Fastigheter AB
Råsundav. 100
169 57 SOLNA


Huvudsta Bostads, AB
Storg. 70 A
171 52 SOLNA


HSB Bostadsrättsförening PAMPAS i Solna
Infanterig. 5
171 59 Solna


Stockholms Bostadsförening N:o 8, Utan Personligt Ansvar
Storg. 45
171 52 SOLNA


Solhagagruppen Bostadsrätter AB
Vretenv. 13
171 54 SOLNA

Annons:

Lediga lägenheter i Solna

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Solna kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Solna från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Solna samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Solna

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Solna kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Solna och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Solna eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Solna

I Solna fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Solna av och nedan finner du en del generell fakta om orten Solna.

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

I Solna fanns det sammanlagt 7 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Solna. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Solna rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: