Hyra lägenhet i Spånga

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Spånga här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Spånga som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Spånga som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Spånga. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Spånga kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 4 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Spånga.
Annons:

Hyresvärdar i Spånga

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Spånga vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Spånga.

Fastighets AB Tornet
Risingeplan 7
163 68 SPÅNGA


AB Familjebostäder
Askebykroken 13
163 70 Spånga


Ofa Fastigheter
Gribbyv. 51
163 44 SPÅNGA


Våneviks Fastighets HB
Stjärnfallsv. 38
163 54 Spånga

Annons:

Lediga lägenheter i Spånga

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Spånga kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Spånga från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Spånga samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Spånga

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Spånga kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Spånga och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Spånga eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Spånga

I Spånga fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Spånga av och nedan finner du en del generell fakta om orten Spånga.

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

I Spånga fanns det sammanlagt 4 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Spånga. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Spånga rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: