Hyra lägenhet i Stockholm

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Stockholm här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Stockholm som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Stockholm som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Stockholm. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Stockholm kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 4 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Stockholm.
Annons:

Hyresvärdar i Stockholm

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Stockholm vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Stockholm.

AMF Fastigheter AB
Klara södra kyrkogata 18
111 52 Stockholm


HEFAB Fastighets AB
L. Bantorget 11
111 23 Stockholm


CA Fastigheter AB
G. Brog. 29
111 20 STOCKHOLM


HEBA Fastighets AB (publ)
Timmermansg. 31
118 55 Stockholm

Annons:

Lediga lägenheter i Stockholm

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Stockholm kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Stockholm från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Stockholm samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Stockholm

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Stockholm kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Stockholm och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Stockholm eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Stockholm

I Stockholm fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Stockholm av och nedan finner du en del generell fakta om orten Stockholm.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

I Stockholm fanns det sammanlagt 4 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Stockholm. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Stockholm rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: