Hyra lägenhet i Sundbyberg

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Sundbyberg här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Sundbyberg som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Sundbyberg som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Sundbyberg. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Sundbyberg kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 4 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Sundbyberg.
Annons:

Hyresvärdar i Sundbyberg

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Sundbyberg vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Sundbyberg.

Fastighets AB Förvaltaren
Kavalleriv. 24
174 58 Sundbyberg


Bostadsrättsför Eningen Kanan 4 I Sundbyberg
Fredsg. 9 A
172 33 SUNDBYBERG


Bostad För Dig I Stockholm AB
Stureg. 27
172 31 SUNDBYBERG


AB Abacus Bostad
Landsv. 47
172 65 Sundbyberg

Annons:

Lediga lägenheter i Sundbyberg

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Sundbyberg kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Sundbyberg från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Sundbyberg samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Sundbyberg

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Sundbyberg kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Sundbyberg och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Sundbyberg eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Sundbyberg

I Sundbyberg fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Sundbyberg av och nedan finner du en del generell fakta om orten Sundbyberg.

Sundbybergs kommun eller Sundbybergs stad är en kommun i Stockholms län. Den kommunala administrationen är belägen i stadsdelen Hallonbergen. Kommunens tätbebyggelse ingår i sin helhet i tätorten Stockholm. Sundbybergs kommun är Sveriges till ytan minsta.

Yta: 8,79 km2
Invånarantal: 46 110, år 2015

I Sundbyberg fanns det sammanlagt 4 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Sundbyberg. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Sundbyberg rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: