Hyra lägenhet i Täby

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Täby här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Täby som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Täby som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Täby. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Täby kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Täby.
Annons:

Hyresvärdar i Täby

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Täby vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Täby.

Viskans Fastighetsaktiebolag
Torslundav. 14
187 70 TÄBY


Stadskronan Fastigheter AB
Parkv. 35
183 52 TÄBY

Annons:

Lediga lägenheter i Täby

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Täby kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Täby från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Täby samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Täby

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Täby kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Täby och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Täby eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Täby

I Täby fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Täby av och nedan finner du en del generell fakta om orten Täby.

Täby är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Täby kommun i Stockholms län men även innefattande Enebyberg i Danderyds kommun liksom en mycket liten del av Sollentuna kommun. Täby kyrkby i den norra delen av Täby kommun ingår däremot inte. Täbydelen av tätorten utgör centralort i Täby kommun.

Yta: 2 580,70 hektar
Invånarantal: 61 2722, år 2010

I Täby fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Täby. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Täby rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: