Hyra lägenhet i Trångsund

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Trångsund här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Trångsund som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Trångsund som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Trångsund. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Trångsund kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Trångsund.
Annons:

Hyresvärdar i Trångsund

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Trångsund vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Trångsund.

Stockholms Lägenhetshotell AB
Stortorpsv. 79
142 65 TRÅNGSUND

Annons:

Lediga lägenheter i Trångsund

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Trångsund kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Trångsund från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Trångsund samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Trångsund

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Trångsund kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Trångsund och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Trångsund eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Trångsund

I Trångsund fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Trångsund av och nedan finner du en del generell fakta om orten Trångsund.

Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Yta: 22,3 km2
Invånarantal: 9 912, år 2011

I Trångsund fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Trångsund. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Trångsund rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: