Hyra lägenhet i Tumba

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Tumba här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Tumba som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Tumba som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Tumba. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Tumba kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Tumba.
Annons:

Hyresvärdar i Tumba

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Tumba vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Tumba.

Svensk Fastighetsförmedling
Gröndalsv. 2
147 30 Tumba


Fastighets AB Alfågeln
Tumba Torg 101
147 30 Tumba

Annons:

Lediga lägenheter i Tumba

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Tumba kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Tumba från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Tumba samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Tumba

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Tumba kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Tumba och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Tumba eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Tumba

I Tumba fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Tumba av och nedan finner du en del generell fakta om orten Tumba.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

I Tumba fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Tumba. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Tumba rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Stockholm.
Annons: