Hyra lägenhet i Alunda

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Alunda här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Alunda som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Alunda som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Alunda. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Alunda kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Alunda.
Annons:

Hyresvärdar i Alunda

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Alunda vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Alunda.

Björkenklints Fastigheter
Söderby 141
747 91 ALUNDA

Annons:

Lediga lägenheter i Alunda

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Alunda kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Alunda från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Alunda samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Alunda

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Alunda kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Alunda och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Alunda eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Alunda

I Alunda fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Alunda av och nedan finner du en del generell fakta om orten Alunda.

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånarantal: 2317, år 2010

I Alunda fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Alunda. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Alunda rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Uppsala.
Annons:

Hitta lediga lägenheter i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hyresvärdar och fastighetsägare som kan hjälpa dig med att hyra lägenhet.