Hyra lägenhet i Bålsta

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Bålsta här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Bålsta som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Bålsta som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Bålsta. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Bålsta kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Bålsta.
Annons:

Hyresvärdar i Bålsta

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Bålsta vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Bålsta.

M I B Fastighets AB
Stockholmsv. 113
746 32 Bålsta

Annons:

Lediga lägenheter i Bålsta

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Bålsta kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Bålsta från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Bålsta samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Bålsta

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Bålsta kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Bålsta och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Bålsta eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Bålsta

I Bålsta fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Bålsta av och nedan finner du en del generell fakta om orten Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

I Bålsta fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Bålsta. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Bålsta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Uppsala.
Annons: