Hyra lägenhet i Gimo

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Gimo här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Gimo som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Gimo som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Gimo. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Gimo kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Gimo.
Annons:

Hyresvärdar i Gimo

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Gimo vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Gimo.

Östhammarshem
Vattentornet 1
747 43 GIMO

Annons:

Lediga lägenheter i Gimo

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Gimo kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Gimo från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Gimo samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Gimo

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Gimo kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Gimo och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Gimo eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Gimo

I Gimo fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Gimo av och nedan finner du en del generell fakta om orten Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

I Gimo fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Gimo. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Gimo rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Uppsala.
Annons:

Hitta lediga lägenheter i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hyresvärdar och fastighetsägare som kan hjälpa dig med att hyra lägenhet.