Hyra lägenhet i Heby

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Heby här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Heby som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Heby som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Heby. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Heby kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Heby.
Annons:

Hyresvärdar i Heby

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Heby vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Heby.

Ramsjö Fastigheter AB (Svensk Fastighetsfond AB)
Starfors säteri
744 91 HEBY


Svensk Fastighetsförmedling
Torget 4
744 31 HEBY

Annons:

Lediga lägenheter i Heby

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Heby kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Heby från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Heby samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Heby

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Heby kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Heby och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Heby eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Heby

I Heby fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Heby av och nedan finner du en del generell fakta om orten Heby.

Heby är en tätort i Uppland och centralort i Heby kommun i Uppsala län (före den 1 januari 2007 Västmanlands län). Heby är också kyrkbyn i Västerlövsta socken. Tidigare var Heby ett centrum för tegelbruksindustrin i Sverige.

Yta: 353,85 hektar
Invånarantal: 2550, år 2010

I Heby fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Heby. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Heby rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Uppsala.
Annons: