Hyra lägenhet i Knivsta

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Knivsta här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Knivsta som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Knivsta som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Knivsta. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Knivsta kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Knivsta.
Annons:

Hyresvärdar i Knivsta

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Knivsta vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Knivsta.

Knivstabostäder AB
Förrådsv. 23
741 30 KNIVSTA


Lillskålsta Fastighets, AB
Skålsta 10
741 91 Knivsta


Kommunfastigheter i Knivsta AB
Centralv. 19 E
741 40 Knivsta

Annons:

Lediga lägenheter i Knivsta

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Knivsta kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Knivsta från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Knivsta samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Knivsta

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Knivsta kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Knivsta och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Knivsta eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Knivsta

I Knivsta fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Knivsta av och nedan finner du en del generell fakta om orten Knivsta.

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

I Knivsta fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Knivsta. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Knivsta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Uppsala.
Annons: