Hyra lägenhet i Tärnsjö

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Tärnsjö här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Tärnsjö som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Tärnsjö som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Tärnsjö. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Tärnsjö kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Tärnsjö.
Annons:

Hyresvärdar i Tärnsjö

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Tärnsjö vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Tärnsjö.

Tärnsjö Bostäder AB
Kapellv. 3
740 45 TÄRNSJÖ


Faster Veras Fastighetsförvaltning AB
Östa Byv. 79
740 45 TÄRNSJÖ

Annons:

Lediga lägenheter i Tärnsjö

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Tärnsjö kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Tärnsjö från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Tärnsjö samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Tärnsjö

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Tärnsjö kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Tärnsjö och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Tärnsjö eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Tärnsjö

I Tärnsjö fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Tärnsjö av och nedan finner du en del generell fakta om orten Tärnsjö.

Tärnsjö är en tätort i Heby kommun och kyrkby i Nora socken, Uppsala län. Tärnsjö ligger vid Riksväg 56 mellan Heby och Hedesunda, och gränsar till Dalälven med Färnebofjärden i väster och Hedesundafjärdarna i norr.

Yta: 189,21 hektar
Invånarantal: 1221, år 2010

I Tärnsjö fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Tärnsjö. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Tärnsjö rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Uppsala.
Annons: