Hyra lägenhet i Tierp

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Tierp här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Tierp som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Tierp som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Tierp. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Tierp kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Tierp.
Annons:

Hyresvärdar i Tierp

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Tierp vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Tierp.

Grevegruppen Fastigheter AB
Greveg. 22
815 40 Tierp


Svensk Fastighetsförmedling
Centralg. 10
815 38 TIERP

Annons:

Lediga lägenheter i Tierp

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Tierp kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Tierp från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Tierp samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Tierp

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Tierp kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Tierp och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Tierp eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Tierp

I Tierp fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Tierp av och nedan finner du en del generell fakta om orten Tierp.

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånarantal: 5587, år 2010

I Tierp fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Tierp. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Tierp rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Uppsala.
Annons: