Hyra lägenhet i Uppsala

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Uppsala här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Uppsala som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Uppsala som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Uppsala. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Uppsala kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 9 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Uppsala.
Annons:

Hyresvärdar i Uppsala

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Uppsala vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Uppsala.

Eklundshof fastigheter
Eklundshovsv. 7
752 37 Uppsala


Stiftelsen Ultuna Studentbostäder
Gälbov. 66
756 51 Uppsala


Klämtaren Fastighets AB
Seminariegatan 22
752 28 Uppsala


Uppsalahem AB
S:t Persg. 28
751 04 UPPSALA


Aspholmen Fastigheter AB
Axel Johanssons g. 4 -6 Kristallen
754 50 UPPSALA


Waldenströmska Studenthemmet
Stureg. 13 B
753 14 Uppsala


Siljehag Fastighets AB
Kungsängsg. 21 A
753 22 UPPSALA


Jolin Fastigheter AB
Granebergsv. 61 A
756 53 Uppsala


Antikhuset
Bälinge-svista 55
755 93 UPPSALA

Annons:

Lediga lägenheter i Uppsala

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Uppsala kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Uppsala från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Uppsala samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Uppsala

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Uppsala kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Uppsala och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Uppsala eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Uppsala

I Uppsala fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Uppsala av och nedan finner du en del generell fakta om orten Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

I Uppsala fanns det sammanlagt 9 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Uppsala. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Uppsala rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Uppsala.
Annons: