Hyra lägenhet i Filipstad

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Filipstad här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Filipstad som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Filipstad som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Filipstad. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Filipstad kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 4 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Filipstad.
Annons:

Hyresvärdar i Filipstad

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Filipstad vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Filipstad.

Stiftelsen Filipstadsbostäder
Vikg. 1 D
682 30 FILIPSTAD


P & B Lundberg Fastighets AB
Spångbergsv. 17 C
682 31 Filipstad


Wärmlansvärden Filipstad AB
Spångbergsv. 17 C
682 31 Filipstad


Filipstadsbostäder Stiftelsen
Vikg. 1 D
682 30 FILIPSTAD

Annons:

Lediga lägenheter i Filipstad

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Filipstad kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Filipstad från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Filipstad samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Filipstad

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Filipstad kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Filipstad och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Filipstad eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Filipstad

I Filipstad fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Filipstad av och nedan finner du en del generell fakta om orten Filipstad.

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

I Filipstad fanns det sammanlagt 4 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Filipstad. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Filipstad rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Värmland.
Annons: