Hyra lägenhet i Karlskoga

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Karlskoga här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Karlskoga som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Karlskoga som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Karlskoga. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Karlskoga kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 8 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Karlskoga.
Annons:

Hyresvärdar i Karlskoga

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Karlskoga vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Karlskoga.

KP Fastigheter
Viaduktg. 1
691 31 KARLSKOGA


Karlskogahem AB
Skrantafallet 9 A
691 42 KARLSKOGA


Rosengrens Fastigheter
Kungsv. 33
691 31 KARLSKOGA


Karlskoga Bostäder AB
Carls Åbyv. 24
691 33 KARLSKOGA


Wermlandsfastigheter I Karlskoga AB
Badstug. 2 B
691 32 Karlskoga


Rtkrg Fastigheter I Karlskoga AB
Sjögärdesv. 8
691 44 KARLSKOGA


Jpl Hem Vilången AB
Skranta Torg
691 42 KARLSKOGA


Hantverkarfastigheter I Karlskoga AB
Värmlandsv. 37
691 34 Karlskoga

Annons:

Lediga lägenheter i Karlskoga

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Karlskoga kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Karlskoga från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Karlskoga samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Karlskoga

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Karlskoga kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Karlskoga och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Karlskoga eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Karlskoga

I Karlskoga fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Karlskoga av och nedan finner du en del generell fakta om orten Karlskoga.

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

I Karlskoga fanns det sammanlagt 8 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Karlskoga. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Karlskoga rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Värmland.
Annons: