Hyra lägenhet i Karlstad

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Karlstad här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Karlstad som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Karlstad som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Karlstad. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Karlstad kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 6 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Karlstad.
Annons:

Hyresvärdar i Karlstad

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Karlstad vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Karlstad.

Willhem Karlstad
Herrhagsg. 68
652 19 KARLSTAD


Svensk Fastighetsförmedling
Ö. Torgg. 12
652 24 KARLSTAD


Albér Fastigheter
Kasernhöjden 20
653 39 Karlstad


Fastighets AB L E Lundberg
Drottningg. 27
652 25 Karlstad


Karlstads Bostads AB, KBAB
Ö. Torgg. 19
652 24 KARLSTAD


Ehrencrona Gruppen AB
Hööksg. 7
652 29 Karlstad

Annons:

Lediga lägenheter i Karlstad

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Karlstad kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Karlstad från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Karlstad samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Karlstad

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Karlstad kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Karlstad och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Karlstad eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Karlstad

I Karlstad fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Karlstad av och nedan finner du en del generell fakta om orten Karlstad.

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

I Karlstad fanns det sammanlagt 6 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Karlstad. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Karlstad rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Värmland.
Annons: