Hyra lägenhet i Åsele

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Åsele här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Åsele som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Åsele som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Åsele. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Åsele kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Åsele.
Annons:

Hyresvärdar i Åsele

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Åsele vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Åsele.

Stiftelsen Åselehus
Vasag. 5
919 32 ÅSELE


Volgsjö Fastigheter AB
Lillg. 12
919 31 åsele

Annons:

Lediga lägenheter i Åsele

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Åsele kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Åsele från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Åsele samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Åsele

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Åsele kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Åsele och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Åsele eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Åsele

I Åsele fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Åsele av och nedan finner du en del generell fakta om orten Åsele.

Åsele, tätort och centralort i Åsele kommun i sydligaste Lappland, Västerbottens län. Åsele ligger längs riksväg 92 50 km väster om Fredrika. Riksväg 90 passerar strax öster om tätorten. Ångermanälven flyter genom Åsele. Orten är främst känd för Åsele marknad.

Yta: 337,93 hektar
Invånarantal: 1798, år 2010

I Åsele fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Åsele. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Åsele rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västerbotten.
Annons: