Hyra lägenhet i Boliden

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Boliden här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Boliden som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Boliden som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Boliden. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Boliden kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Boliden.
Annons:

Hyresvärdar i Boliden

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Boliden vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Boliden.

Icemakers Apartments AB
Fraktg. 2
936 31 BOLIDEN

Annons:

Lediga lägenheter i Boliden

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Boliden kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Boliden från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Boliden samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Boliden

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Boliden kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Boliden och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Boliden eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Boliden

I Boliden fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Boliden av och nedan finner du en del generell fakta om orten Boliden.

Boliden är ett gruvsamhälle i Västerbotten och en tätort i Skellefteå kommun. När man påträffade guldförande malm i området fanns ingen bebyggelse på platsen, endast skog och myrland.

Yta: 194,43 hektar
Invånarantal: 1566, år 2010

I Boliden fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Boliden. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Boliden rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västerbotten.
Annons: