Hyra lägenhet i Bureå

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Bureå här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Bureå som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Bureå som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Bureå. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Bureå kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Bureå.
Annons:

Hyresvärdar i Bureå

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Bureå vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Bureå.

Bureåbostäder AB
Skärv. 35
932 52 BUREÅ

Annons:

Lediga lägenheter i Bureå

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Bureå kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Bureå från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Bureå samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Bureå

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Bureå kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Bureå och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Bureå eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Bureå

I Bureå fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Bureå av och nedan finner du en del generell fakta om orten Bureå.

Bureå är en tätort i Skellefteå kommun belägen 20 kilometer söder om Skellefteå och 116 km norr om Umeå. Efter att tidigare ha varit en industritätort är Bureå idag en ort med omfattande pendling till Skellefteå. Ett drygt hundratal fornlämningar är kända i området, både från brons- och järnåldern.

Yta: 365,27 hektar
Invånarantal: 2360, år 2010

I Bureå fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Bureå. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Bureå rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västerbotten.
Annons: