Hyra lägenhet i Holmsund

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Holmsund här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Holmsund som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Holmsund som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Holmsund. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Holmsund kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Holmsund.
Annons:

Hyresvärdar i Holmsund

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Holmsund vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Holmsund.

Bygg O Bo I Umeå AB
Sångstigen 27
913 33 HOLMSUND

Annons:

Lediga lägenheter i Holmsund

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Holmsund kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Holmsund från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Holmsund samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Holmsund

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Holmsund kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Holmsund och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Holmsund eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Holmsund

I Holmsund fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Holmsund av och nedan finner du en del generell fakta om orten Holmsund.

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånarantal: 5489, år 2010

I Holmsund fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Holmsund. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Holmsund rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västerbotten.
Annons: