Hyra lägenhet i Hörnefors

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Hörnefors här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Hörnefors som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Hörnefors som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Hörnefors. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Hörnefors kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 4 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Hörnefors.
Annons:

Hyresvärdar i Hörnefors

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Hörnefors vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Hörnefors.

Bruksbo HB
Bruksg. 1
905 31 Hörnefors


Kustbostäder i Hörnefors AB
Sundelinsv. 36 B
905 32 HÖRNEFORS


Vännäs Lägenhetsförmedling AB
Sundelinsv. 30
905 32 HÖRNEFORS


B A B Fastigheter AB
Sundelinsv. 1
905 32 HÖRNEFORS

Annons:

Lediga lägenheter i Hörnefors

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Hörnefors kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Hörnefors från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Hörnefors samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Hörnefors

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Hörnefors kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Hörnefors och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Hörnefors eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Hörnefors

I Hörnefors fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Hörnefors av och nedan finner du en del generell fakta om orten Hörnefors.

Hörnefors är en tätort i Umeå kommun i Västerbottens län, belägen vid den nedre delen av Hörnån cirka 25 kilometer söder om Umeå. Orten tillkom genom att Hörnefors bruk anlades 1775 inom den gamla Hörne by. Under större delen av 1900-talet präglades orten av sin massaindustri.

Yta: 272,07 hektar
Invånarantal: 2542, år 2010

I Hörnefors fanns det sammanlagt 4 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Hörnefors. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Hörnefors rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västerbotten.
Annons:

Hitta lediga lägenheter i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hyresvärdar och fastighetsägare som kan hjälpa dig med att hyra lägenhet.