Hyra lägenhet i Jörn

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Jörn här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Jörn som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Jörn som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Jörn. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Jörn kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Jörn.
Annons:

Hyresvärdar i Jörn

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Jörn vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Jörn.

Patriks Fastigheter I Jörn AB
Björkhammarsg. 3
936 51 JÖRN

Annons:

Lediga lägenheter i Jörn

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Jörn kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Jörn från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Jörn samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Jörn

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Jörn kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Jörn och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Jörn eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Jörn

I Jörn fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Jörn av och nedan finner du en del generell fakta om orten Jörn.

Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Yta: 202,68 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

I Jörn fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Jörn. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Jörn rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västerbotten.
Annons:

Hitta lediga lägenheter i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hyresvärdar och fastighetsägare som kan hjälpa dig med att hyra lägenhet.