Hyra lägenhet i Kåge

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Kåge här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Kåge som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Kåge som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Kåge. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Kåge kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Kåge.
Annons:

Hyresvärdar i Kåge

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Kåge vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Kåge.

Skelleftebostäder AB
Sörbyg. 33
934 31 KÅGE

Annons:

Lediga lägenheter i Kåge

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Kåge kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Kåge från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Kåge samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Kåge

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Kåge kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Kåge och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Kåge eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Kåge

I Kåge fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Kåge av och nedan finner du en del generell fakta om orten Kåge.

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

I Kåge fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Kåge. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Kåge rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västerbotten.
Annons: