Hyra lägenhet i Malå

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Malå här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Malå som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Malå som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Malå. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Malå kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Malå.
Annons:

Hyresvärdar i Malå

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Malå vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Malå.

Malåbostaden AB
Storg. 13
930 70 MALÅ

Annons:

Lediga lägenheter i Malå

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Malå kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Malå från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Malå samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Malå

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Malå kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Malå och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Malå eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Malå

I Malå fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Malå av och nedan finner du en del generell fakta om orten Malå.

Malå (umesamiska Máláge, sydsamiska Maalege) är en tätort och centralort i Malå kommun. Orten ligger vid sjön Malåträsket, vid vilket namn även samhället tidigare kallades. Malå ligger längs länsväg 370 cirka 70 kilometer norr om Lycksele.

Yta: 261,12 hektar
Invånarantal: 2050, år 2010

I Malå fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Malå. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Malå rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västerbotten.
Annons:

Hitta lediga lägenheter i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hyresvärdar och fastighetsägare som kan hjälpa dig med att hyra lägenhet.