Hyra lägenhet i Nordmaling

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Nordmaling här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Nordmaling som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Nordmaling som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Nordmaling. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Nordmaling kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Nordmaling.
Annons:

Hyresvärdar i Nordmaling

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Nordmaling vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Nordmaling.

Nordmalingshus AB
Kungsv. 51
914 32 Nordmaling


Familjen Björklund Fastigheter AB
Kungsv. 48
914 32 Nordmaling

Annons:

Lediga lägenheter i Nordmaling

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Nordmaling kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Nordmaling från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Nordmaling samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Nordmaling

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Nordmaling kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Nordmaling och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Nordmaling eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Nordmaling

I Nordmaling fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Nordmaling av och nedan finner du en del generell fakta om orten Nordmaling.

Nordmaling är en tätort inom Nolaskogsområdet i nordöstra Ångermanland och centralort i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Nordmaling ligger omkring 50 kilometer från både Örnsköldsvik och Umeå, invid Nordmalingsfjärden av Bottenviken.

Yta: 308,28 hektar
Invånarantal: 2546, år 2010

I Nordmaling fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Nordmaling. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Nordmaling rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västerbotten.
Annons: