Hyra lägenhet i Norsjö

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Norsjö här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Norsjö som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Norsjö som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Norsjö. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Norsjö kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Norsjö.
Annons:

Hyresvärdar i Norsjö

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Norsjö vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Norsjö.

Norsjöbo AB
Lomtjärnvägen
935 31 Norsjö


Norsjölägenheter AB
Nyg. 27
935 31 Norsjö

Annons:

Lediga lägenheter i Norsjö

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Norsjö kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Norsjö från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Norsjö samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Norsjö

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Norsjö kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Norsjö och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Norsjö eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Norsjö

I Norsjö fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Norsjö av och nedan finner du en del generell fakta om orten Norsjö.

Norsjö (sydsamiska Nåarene, umesamiska Nuoráne), tätort och centralort i Norsjö kommun. Befolkningen växte fram till 1990 men har sedan dess minskat. Under 2000-talet har Norsjö haft framgångar inom volleyboll, framförallt på damsidan.

Yta: 240,28 hektar
Invånarantal: 2051, år 2010

I Norsjö fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Norsjö. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Norsjö rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västerbotten.
Annons: