Hyra lägenhet i Obbola

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Obbola här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Obbola som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Obbola som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Obbola. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Obbola kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Obbola.
Annons:

Hyresvärdar i Obbola

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Obbola vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Obbola.

Trappan I Obbola Kooperativ Hyresrättsförening
Blomv. 14
913 42 Obbola

Annons:

Lediga lägenheter i Obbola

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Obbola kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Obbola från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Obbola samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Obbola

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Obbola kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Obbola och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Obbola eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Obbola

I Obbola fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Obbola av och nedan finner du en del generell fakta om orten Obbola.

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

I Obbola fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Obbola. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Obbola rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västerbotten.
Annons: