Hyra lägenhet i Sävar

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Sävar här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Sävar som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Sävar som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Sävar. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Sävar kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Sävar.
Annons:

Hyresvärdar i Sävar

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Sävar vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Sävar.

JohLin Fastigheter
Tomterna 25
918 31 SÄVAR

Annons:

Lediga lägenheter i Sävar

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Sävar kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Sävar från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Sävar samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Sävar

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Sävar kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Sävar och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Sävar eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Sävar

I Sävar fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Sävar av och nedan finner du en del generell fakta om orten Sävar.

Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Yta: 244,52 hektar
Invånarantal: 2670, år 2010

I Sävar fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Sävar. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Sävar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västerbotten.
Annons: