Hyra lägenhet i Skellefteå

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Skellefteå här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Skellefteå som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Skellefteå som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Skellefteå. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Skellefteå kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 8 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Skellefteå.
Annons:

Hyresvärdar i Skellefteå

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Skellefteå vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Skellefteå.

Svensk Fastighetsförmedling
Stationsg. 7
931 31 Skellefteå


Skelleftebostäder AB Skebo
Skepparg. 8
931 30 SKELLEFTEÅ


Lejonströms Fastigheter AB
Stationsg. 13
931 31 Skellefteå


Peab
Serviceg. 1
931 76 SKELLEFTEÅ


Älvsbacka Fastigheter AB
Storg. 74
931 34 SKELLEFTEÅ


Diös Fastigheter AB
Trädgårdsg. 13
931 31 Skellefteå


Anderbrandt Fastigheter AB
Stationsg. 24
931 32 SKELLEFTEÅ


Nordvestor Fastigheter AB
Stationsg. 12
931 31 Skellefteå

Annons:

Lediga lägenheter i Skellefteå

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Skellefteå kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Skellefteå från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Skellefteå samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Skellefteå

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Skellefteå kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Skellefteå och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Skellefteå eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Skellefteå

I Skellefteå fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Skellefteå av och nedan finner du en del generell fakta om orten Skellefteå.

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

I Skellefteå fanns det sammanlagt 8 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Skellefteå. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Skellefteå rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västerbotten.
Annons: