Hyra lägenhet i Sorsele

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Sorsele här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Sorsele som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Sorsele som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Sorsele. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Sorsele kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Sorsele.
Annons:

Hyresvärdar i Sorsele

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Sorsele vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Sorsele.

Sorselebo AB
Burev. 4
924 31 Sorsele

Annons:

Lediga lägenheter i Sorsele

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Sorsele kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Sorsele från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Sorsele samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Sorsele

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Sorsele kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Sorsele och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Sorsele eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Sorsele

I Sorsele fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Sorsele av och nedan finner du en del generell fakta om orten Sorsele.

Sorsele (sydsamiska Suarsa, umesamiska Suorssá)[2] är en tätort och centralort i Sorsele kommun. Genom Sorsele flyter den ännu oreglerade Vindelälven. Varje år, vanligtvis tredje helgen i juli, anordnas Holmen Gungar på näset.

Yta: 182,07 hektar
Invånarantal: 1277, år 2010

I Sorsele fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Sorsele. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Sorsele rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västerbotten.
Annons: