Hyra lägenhet i Storuman

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Storuman här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Storuman som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Storuman som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Storuman. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Storuman kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Storuman.
Annons:

Hyresvärdar i Storuman

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Storuman vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Storuman.

Fastighets AB Umluspen
Järnvägsg. 30 A
923 31 STORUMAN


SumBo AB
Bondev. 1
923 32 Storuman

Annons:

Lediga lägenheter i Storuman

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Storuman kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Storuman från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Storuman samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Storuman

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Storuman kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Storuman och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Storuman eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Storuman

I Storuman fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Storuman av och nedan finner du en del generell fakta om orten Storuman.

Storuman (sydsamiska Luspie, umesamiska Lusspie) är en tätort och centralort i Storumans kommun, Lappland. Byn Luspen anlades 1741 av Erik Johansson från Knaften som ett av Lycksele lappmarks första nybyggen.

Yta: 311,53 hektar
Invånarantal: 2207, år 2010

I Storuman fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Storuman. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Storuman rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västerbotten.
Annons: