Hyra lägenhet i Umeå

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Umeå här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Umeå som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Umeå som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Umeå. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Umeå kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 6 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Umeå.
Annons:

Hyresvärdar i Umeå

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Umeå vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Umeå.

Bostaden
Ö. Kyrkog. 2
901 06 UMEÅ


HSB Umeå
Skolg. 58
903 27 Umeå


Bonava
Mariehemsv. 6
906 54 UMEÅ


B Fastighet AB
Sufflörgränd 14
903 64 UMEÅ


Diös Fastigheter AB
Skolg. 47
903 27 Umeå


Bostadsrättsföreningen Sångsvanen
Yttersjö 575
905 86 UMEÅ

Annons:

Lediga lägenheter i Umeå

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Umeå kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Umeå från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Umeå samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Umeå

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Umeå kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Umeå och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Umeå eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Umeå

I Umeå fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Umeå av och nedan finner du en del generell fakta om orten Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

I Umeå fanns det sammanlagt 6 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Umeå. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Umeå rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västerbotten.
Annons: