Hyra lägenhet i Vännäs

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Vännäs här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Vännäs som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Vännäs som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Vännäs. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Vännäs kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Vännäs.
Annons:

Hyresvärdar i Vännäs

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Vännäs vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Vännäs.

Trinnan Fastigheter, AB
Vegag. 30
911 31 Vännäs


Åkerbärets Fastighetsbolag I Umeå AB
Umev. 50 B
911 31 Vännäs

Annons:

Lediga lägenheter i Vännäs

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Vännäs kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Vännäs från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Vännäs samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Vännäs

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Vännäs kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Vännäs och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Vännäs eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Vännäs

I Vännäs fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Vännäs av och nedan finner du en del generell fakta om orten Vännäs.

Vännäs är en tätort och centralort i Vännäs kommun belägen cirka 30 kilometer väster om Umeå. Förutom ett antal affärer i centrum och flera föreningar finns även gymnasieskola, hotell och ett motormuseum på orten. Det är även en järnvägsknut som förbinder Stambanan genom övre Norrland med Järnvägslinjen Vännäs–Umeå–Holmsund.

Yta: 327,53 hektar
Invånarantal: 4118, år 2010

I Vännäs fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Vännäs. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Vännäs rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västerbotten.
Annons: