Hyra lägenhet i Vilhelmina

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Vilhelmina här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Vilhelmina som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Vilhelmina som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Vilhelmina. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Vilhelmina kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Vilhelmina.
Annons:

Hyresvärdar i Vilhelmina

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Vilhelmina vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Vilhelmina.

Bo Bra i Vilhelmina Fastigheter & El AB
Volgsjöv. 3 A
912 34 Vilhelmina


Cluster Fastigheter, AB
Hällstigen 44
912 33 VILHELMINA


Vilhelmina Bostäder AB
Volgsjöv. 48
912 32 Vilhelmina

Annons:

Lediga lägenheter i Vilhelmina

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Vilhelmina kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Vilhelmina från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Vilhelmina samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Vilhelmina

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Vilhelmina kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Vilhelmina och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Vilhelmina eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Vilhelmina

I Vilhelmina fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Vilhelmina av och nedan finner du en del generell fakta om orten Vilhelmina.

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

I Vilhelmina fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Vilhelmina. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Vilhelmina rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västerbotten.
Annons: