Hyra lägenhet i Bjästa

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Bjästa här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Bjästa som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Bjästa som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Bjästa. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Bjästa kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Bjästa.
Annons:

Hyresvärdar i Bjästa

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Bjästa vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Bjästa.

W H Fastigheter AB
Öden 103
893 92 Bjästa


Jonssonantes Fastigheter AB
Nätragatan 71
893 31 BJÄSTA

Annons:

Lediga lägenheter i Bjästa

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Bjästa kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Bjästa från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Bjästa samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Bjästa

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Bjästa kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Bjästa och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Bjästa eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Bjästa

I Bjästa fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Bjästa av och nedan finner du en del generell fakta om orten Bjästa.

Bjästa är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Nätra socken i nordöstra Ångermanland, Västernorrlands län. Bjästa ligger i en bördig dalgång runt Nätraån och insjön Svedjefjärden (4 m ö.h.). Det är den största orten i Nätra socken och. Orten ligger längs Europaväg 4, cirka 12 km sydväst om Örnsköldsvik.

Yta: 204,90 hektar
Invånarantal: 1808, år 2010

I Bjästa fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Bjästa. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Bjästa rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västernorrland.
Annons: