Hyra lägenhet i Härnösand

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Härnösand här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Härnösand som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Härnösand som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Härnösand. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Härnösand kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 5 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Härnösand.
Annons:

Hyresvärdar i Härnösand

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Härnösand vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Härnösand.

Härnösandshus, AB
Nybrog. 13
871 31 Härnösand


Svensk Fastighetsförmedling
Nybrog. 6
871 30 HÄRNÖSAND


Westerlind Fastigheter
Fiskareg. 4 A
871 33 Härnösand


Hemsö Fastighets AB
Magasinsg. 5
871 45 HÄRNÖSAND


AB Härnösandshus
Volontären 2
871 62 Härnösand

Annons:

Lediga lägenheter i Härnösand

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Härnösand kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Härnösand från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Härnösand samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Härnösand

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Härnösand kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Härnösand och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Härnösand eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Härnösand

I Härnösand fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Härnösand av och nedan finner du en del generell fakta om orten Härnösand.

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånarantal: 17556, år 2010

I Härnösand fanns det sammanlagt 5 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Härnösand. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Härnösand rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västernorrland.
Annons: