Hyra lägenhet i Matfors

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Matfors här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Matfors som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Matfors som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Matfors. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Matfors kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Matfors.
Annons:

Hyresvärdar i Matfors

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Matfors vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Matfors.

Lucksta Fastigheter AB
Lindv. 19
864 92 MATFORS

Annons:

Lediga lägenheter i Matfors

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Matfors kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Matfors från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Matfors samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Matfors

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Matfors kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Matfors och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Matfors eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Matfors

I Matfors fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Matfors av och nedan finner du en del generell fakta om orten Matfors.

Matfors är en tätort i Sundsvalls kommun i Medelpad. Orten är belägen cirka 15 km väster om Sundsvall och ligger alldeles söder om tätorten Vattjom med Europaväg 14 (E 14) däremellan. Matfors har företag som sysslar med bland annat medicinsk-teknisk produktion. Vidare finns småföretag med service och verkstadsinriktning.

Yta: 324,72 hektar
Invånarantal: 3201, år 2010

I Matfors fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Matfors. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Matfors rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västernorrland.
Annons: