Hyra lägenhet i Örnsköldsvik

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Örnsköldsvik här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Örnsköldsvik som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Örnsköldsvik som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Örnsköldsvik. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Örnsköldsvik kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 4 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Örnsköldsvik.
Annons:

Hyresvärdar i Örnsköldsvik

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Örnsköldsvik vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Örnsköldsvik.

Fastigheter & Förvaltning, Nybergs AB
Sjög. 1 A
891 60 ÖRNSKÖLDSVIK


Övikshem AB
Sjög. 4 A
891 60 ÖRNSKÖLDSVIK


Bostadsförmedlingen
Långv. 37
891 43 örnsköldsvik


Förvaltningsbolaget Kaskad KB
Strandg. 9
891 39 ÖRNSKÖLDSVIK

Annons:

Lediga lägenheter i Örnsköldsvik

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Örnsköldsvik kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Örnsköldsvik från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Örnsköldsvik samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Örnsköldsvik

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Örnsköldsvik kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Örnsköldsvik och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Örnsköldsvik eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Örnsköldsvik av och nedan finner du en del generell fakta om orten Örnsköldsvik.

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

I Örnsköldsvik fanns det sammanlagt 4 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Örnsköldsvik. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Örnsköldsvik rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västernorrland.
Annons: