Hyra lägenhet i Sollefteå

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Sollefteå här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Sollefteå som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Sollefteå som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Sollefteå. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Sollefteå kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Sollefteå.
Annons:

Hyresvärdar i Sollefteå

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Sollefteå vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Sollefteå.

Sollefteå Bostads AB
Djupöv. 11
881 31 SOLLEFTEÅ


Sollefteå Fastigheter AB
Kläpp 310
881 93 SOLLEFTEÅ


Nipstadens Fastighetsförvaltning AB
Björkåbruk 6273
881 92 Sollefteå

Annons:

Lediga lägenheter i Sollefteå

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Sollefteå kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Sollefteå från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Sollefteå samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Sollefteå

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Sollefteå kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Sollefteå och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Sollefteå eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Sollefteå

I Sollefteå fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Sollefteå av och nedan finner du en del generell fakta om orten Sollefteå.

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

I Sollefteå fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Sollefteå. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Sollefteå rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västernorrland.
Annons: