Hyra lägenhet i Sundsbruk

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Sundsbruk här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Sundsbruk som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Sundsbruk som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Sundsbruk. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Sundsbruk kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Sundsbruk.
Annons:

Hyresvärdar i Sundsbruk

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Sundsbruk vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Sundsbruk.

Sköns Bostäder
Hammarv. 31
863 32 SUNDSBRUK

Annons:

Lediga lägenheter i Sundsbruk

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Sundsbruk kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Sundsbruk från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Sundsbruk samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Sundsbruk

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Sundsbruk kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Sundsbruk och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Sundsbruk eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Sundsbruk

I Sundsbruk fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Sundsbruk av och nedan finner du en del generell fakta om orten Sundsbruk.

Sundsbruk är en tätort och bruksort i Sundsvalls kommun, belägen ca 12 km norr om Sundsvall. Tätorten är angränsande till Timrå kommun. Sundsbruk innefattar bostadsområdena Finsta, Gångviken och Skönvik.

Yta: 463,06 hektar
Invånarantal: 2137, år 2010

I Sundsbruk fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Sundsbruk. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Sundsbruk rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västernorrland.
Annons: