Hyra lägenhet i Sundsvall

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Sundsvall här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Sundsvall som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Sundsvall som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Sundsvall. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Sundsvall kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 7 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Sundsvall.
Annons:

Hyresvärdar i Sundsvall

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Sundsvall vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Sundsvall.

Svensk Fastighetsförmedling
Rådhusg. 25
852 32 Sundsvall


SP Fastigheter i Sundsvall AB
Erstag. 2
852 35 SUNDSVALL


Hedern Fastigheter
Verkstadsg. 4
856 33 SUNDSVALL


Norrlandspojkarna Fastighets AB
Heffnersv. 1
856 33 SUNDSVALL


Diös Fastigheter AB
Thuleg. 16 B
852 32 Sundsvall


Odalgatan Fastighets AB
Norrlidsg. 25
856 41 Sundsvall


B S Bergs Fastigheter AB
Högalidsg. 37
856 31 SUNDSVALL

Annons:

Lediga lägenheter i Sundsvall

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Sundsvall kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Sundsvall från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Sundsvall samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Sundsvall

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Sundsvall kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Sundsvall och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Sundsvall eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Sundsvall

I Sundsvall fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Sundsvall av och nedan finner du en del generell fakta om orten Sundsvall.

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

I Sundsvall fanns det sammanlagt 7 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Sundsvall. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Sundsvall rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västernorrland.
Annons:

Hitta lediga lägenheter i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hyresvärdar och fastighetsägare som kan hjälpa dig med att hyra lägenhet.