Hyra lägenhet i Fagersta

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Fagersta här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Fagersta som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Fagersta som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Fagersta. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Fagersta kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Fagersta.
Annons:

Hyresvärdar i Fagersta

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Fagersta vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Fagersta.

Kp Fastighet I Fagersta AB
Per-mats v. 14
737 92 FAGERSTA

Annons:

Lediga lägenheter i Fagersta

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Fagersta kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Fagersta från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Fagersta samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Fagersta

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Fagersta kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Fagersta och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Fagersta eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Fagersta

I Fagersta fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Fagersta av och nedan finner du en del generell fakta om orten Fagersta.

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

I Fagersta fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Fagersta. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Fagersta rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västmanland.
Annons: