Hyra lägenhet i Kolbäck

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Kolbäck här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Kolbäck som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Kolbäck som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Kolbäck. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Kolbäck kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Kolbäck.
Annons:

Hyresvärdar i Kolbäck

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Kolbäck vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Kolbäck.

Liglawe Fastighets AB
Stationsg. 2
734 50 Kolbäck

Annons:

Lediga lägenheter i Kolbäck

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Kolbäck kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Kolbäck från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Kolbäck samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Kolbäck

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Kolbäck kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Kolbäck och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Kolbäck eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Kolbäck

I Kolbäck fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Kolbäck av och nedan finner du en del generell fakta om orten Kolbäck.

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånarantal: 1951, år 2010

I Kolbäck fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Kolbäck. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Kolbäck rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västmanland.
Annons: