Hyra lägenhet i Kolsva

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Kolsva här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Kolsva som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Kolsva som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Kolsva. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Kolsva kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Kolsva.
Annons:

Hyresvärdar i Kolsva

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Kolsva vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Kolsva.

T&M Fastigheter AB
Guttsta 4
731 12 Kolsva

Annons:

Lediga lägenheter i Kolsva

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Kolsva kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Kolsva från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Kolsva samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Kolsva

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Kolsva kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Kolsva och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Kolsva eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Kolsva

I Kolsva fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Kolsva av och nedan finner du en del generell fakta om orten Kolsva.

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånarantal: 2453, år 2010

I Kolsva fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Kolsva. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Kolsva rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västmanland.
Annons: