Hyra lägenhet i Kungsör

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Kungsör här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Kungsör som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Kungsör som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Kungsör. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Kungsör kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Kungsör.
Annons:

Hyresvärdar i Kungsör

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Kungsör vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Kungsör.

Kungsörs Fastighets AB
Drottningg. 34
736 31 KUNGSÖR


Jmn Fastigheter AB
Gersillag. 3
736 30 Kungsör

Annons:

Lediga lägenheter i Kungsör

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Kungsör kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Kungsör från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Kungsör samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Kungsör

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Kungsör kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Kungsör och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Kungsör eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Kungsör

I Kungsör fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Kungsör av och nedan finner du en del generell fakta om orten Kungsör.

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånarantal: 5452, år 2010

I Kungsör fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Kungsör. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Kungsör rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Västmanland.
Annons: